Rólunk

Az Alexa Group története röviden…

Az Alexa Group csapatát azért hoztam létre a kollégáimmal, hogy a marketing és egyéb szakmai területen szerzett tudásunkat, komplex módon átadhassuk más cégeknek is, segítve ezzel professzionális működésüket és megjelenésüket a piacon.

A jól összeszokott csapat, több évtizedes grafikai, reklám és marketing, szervezői, fotózási, és rendszergazdai rutinnal rendelkezik, amelyeket a mai kor igényeinek megfelelően, a folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően fejlesztünk, így ezzel is garanciát adva az általunk nyújtott szolgáltatásokra.

A csapat számára elengedhetetlen, ügyfeleink hatékony kiszolgálása, amely a marketing szolgáltatásokon túl, a népszerű üzleti tanácsadások, üzleti tervek készítését, promóciók leszervezését és a teljes körű tartalomírást is felöleli. Erősségünk a rövid határidő, a cég érdekeinek szem előtt tartása, a jó hangulatú, aktív, kiegyensúlyozott közös munka, és nem utolsó sorban a határidők pontos és korrekt betartása.

Büszkék vagyunk arra, hogy az eddig hozzánk forduló cégekkel, szinte kivétel nélkül hosszabb távú együttműködést sikerült kialakítani, amelyet a teljes bizalom és megelégedettség jellemez! Cégünk, egyik legfőbb stratégiai célja, hogy a marketing területén széles spektrumot lefedő tevékenységi körünkkel a teljes kiszolgálást biztosítsuk, legyen az PR, marketing, reklám vagy értékesítés megszervezése.


Jómagam, mint a cég vezetője, maximálisan hiszek a kiegyensúlyozott, boldog és dinamikus életvezetésben, legyen az munka vagy magánélet. Fontos számomra a család, elengedhetetlen a kiváló munkatársi kapcsolat, és az elégedett ügyfél.

Várjuk megtisztelő hívását és reméljük, hogy hamarosan hozzájárulhatunk cége gyümölcsöző sikeréhez.

Baráti Alexandra
cégvezető