Szolgáltatások

Az Alexa Group csapata, széles körű marketing szolgáltatásokkal, és értékesítésfejlesztő megoldásokkal segíti ügyfeleit. Baráti hangulatban dolgozunk ügyfeleinkkel, ahol maximálisan cége érdekeit képviseljük. Nem rejtőzünk nagy ígéretek, és marketing „nagymondások” mögé, mi ténylegesen felkutatjuk és bekopogunk ügyfeléhez, célcsoportjához.  Az igények szem előtt tartásával, hatékonyan dolgozunk megbízóinkkal. Ettől garantált a hosszabb távú együttműködés, a siker és a jó hangulat.


Marketing tanácsadás:

Rendeljen célirányosan kidolgozott marketingtervet, amely látványosan segíti vállalkozását:


Kommunikáció:

Tartalommarketing

Mindennél fontosabb, hogy célpiacának minél magasabb minőségű, feldolgozható és értékes információt nyújtson, hiszen ezzel még nagyobb eredményeket érhet el, így javítva és megtartva a márkahűséget is.
A tartalommarketing célja az informatív anyagok előállítása, amely felkelti az érdeklődést a terméke vagy szolgáltatása iránt. Ezek az érdekes, és egyedi tartalmak generálják az újabb célközönséget, és tartják fenn a már meglévők körében a figyelmet. Igény szerint foglalkozunk online oldalak kezelésével is. / facebook, g+, google aswords/

Tartalomírás

Megírjuk, megírjuk… minőségi tartalomírás… ha nincs ideje, energiája.


Kreatív tervezés:

Kreatív tervezés a grafika a design a reklámtervezés lelke. Elengedhetetlen a profi arculat, a cég megítélése, minősítése a piacon itt kezdődik.

Kivitelezés:

A marketing és kreatív tervezésen túl, teljes körű kivitelezéssel is foglalkozunk. Legyen az óriásplakát kampány leszervezése, rendszeres hírlevél készítés és kiküldés, a cég online oldalainak naprakész kezelése, árbevétel növelő stratégiák kidolgozása utáni kivitelezések.


EGYIK HOZZÁNK FORDULÓ CÉG SZÁMÁRA SEM ADUNK KŐBEVÉSETT ÁRAJÁNLATOT, HISZEN MINDEN CÉG, MÁS IGÉNYEKKEL KERES MEG MINKET. ÁRAINK, KORREKTEN A FÖLDÖN JÁRNAK, ÍGY NEM VÉLETLEN, HOGY EGYRE TÖBB KISEBB MÉRETŰ CÉG IS MEGBÍZÁST AD SZÁMUNKRA. MAXIMÁLISAN TARTJUK MAGUNKAT A MEGFIZETHETŐ ÁRHOZ, A MEGBESZÉLT MUNKÁKHOZ, HATÁRIDŐKHÖZ. EZÉRT NEM TALÁL OLDALUNKON ÁRAT, ÍGY KÉNYELMESEN ÍRJON NEKÜNK ÉS KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT, VAGY TÁJÉKOZTATÓT IDE KATTINTVA …