Jogi nyilatkozat

Az alexagroup.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A http://alexagroup.hu/ weboldalt Baráti Alexandra /továbbiakban Szolgáltató/ üzemelteti, ezért az alexagroup.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül, tilos a weboldal tartalmának egészét, vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az alexagroup.hu semmilyen természetű garanciát nem vállal a megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

Az oldal grafikai és technikai szerkezete, forráskódja is szerzői jogvédelem alatt áll, így a tulajdonos írásos hozzájárulása nélkül a leírtak másolása vagy módosítása és további felhasználása tilos.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A www.alexagroup.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén, pl: link oldalon vagy egyéb a honlap tartalmába vágó weboldalon.

Az alexagroup.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az alexagroup.hu weboldala kapcsolódnak.

Az alexagroup.hu nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, az cég honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

A honlapon megjelent adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges elírásokért, pontatlanságokért Szolgáltató nem vállal felelősséget. Cégünk az árváltozás jogát – minden előzetes értesítés nélkül – fenntartja!

A Szolgáltató továbbá fenntartja jelen Jogi Nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.